Först kontrollerar man att blommorna slagit ut. Sedan inleds en orolig väntan på pollinerarna. Var är de? Är det för kallt? Har de inte klarat vintern? Så småningom ser man karten. Jo, några besökare har varit här men inte tillnärmelsevis så många som tidigare år. Och så inleds en oändlig väntan.
Plötsligt händer det. Det man gått och väntat på så länge. Efter många kontrollrundor och smakprov kan man äntligen skörda frukterna av nedlagt arbete, oro och väntan.
Länk:
Blooming Friday - plötsligt händer det
Mums, ser gott ut. Då kan man bara börja baka eller äta dom naturella från busken. Det är nästan godast, när bären är alldeles nymogna och solvarma. Ha en fin helg. Carita
SvaraRaderaÅh, det vattnas i munnen, jag känner både dofter och smaker...härligt.
SvaraRaderaTrevlig helg!
/Anette
Åh så gott det ser ut! Lycka till med skörden :-)
SvaraRaderaheerlijk zoveel vruchten.
SvaraRaderaPlötsligt vattnas det i munnen...
SvaraRaderaTrevlig helg
Anette
Härligt med eget!
SvaraRaderaDet är lycka det! och lycklig blir man när man tänker på att det blir samma visa nästa år igen! Trevlig helg! /Lotta
SvaraRaderaDet vattnas i munnen av dina fina bilder. jag nästan längtar tillbaka till den tiden I år blev skörden inte så stor det är kanske därför.
SvaraRaderaHa det gott i helgen
Kram Meta
Nam, nam. En hage må ha bærbusker:)
SvaraRaderaBär vill jag inte vara förutan, riktigt känner den sötsyrliga smaken när jag ser dina bilder.
SvaraRaderaÖnskar dig en fin helg!
Kram Kristina
Oj så härliga bär! Man blir sugen! Ha det gott, kram Ewa :)
SvaraRadera