LEV I NUET MEN LÄR AV HISTORIEN

torsdag 20 januari 2011

Ettårsjubileum

Ett år har gått sedan jag gjorde mitt första inlägg på min blogg (2010-01-23).

I mitt yrkesliv ansvarade jag för viss information på ett intranät, ett Internet begränsat till företaget. Det var fantastiskt roligt. När jag sedan insåg, att vem som helst kunde starta en blogg, bestämde jag mig för att göra det. Det skulle bli en fotoblogg.

Först var jag osäker på hur den skulle se ut. Jag började med att titta på hur andra gjort. Jag hade ingen aning om att det fanns så många bloggar. Ämnesområdena tycktes obegränsade. Mina största intressen var fotografering och trädgård, vilket är en lyckad kombination. Jag tyckte att dessa ämnen passade bra i min blogg.

Efter ett tag upptäckte jag bland bloggarna, att det var på modet att virka. Det var något jag mer eller mindre lagt på hyllan. Virktekniken var ungefär densamma men användningsområdena hade utvidgats.

På 1960-1970-talet, när jag virkade, skulle det i första hand vara till nytta. Nu hittade jag föremål som enbart var till lyst. Alltså plockade jag fram virknål och garn och gjorde några småsaker. Även här blev det intressant att fotografera – men nu inomhus.

2011 blir ett nytt, spännande år med planer, drömmar, förhoppningar om allt jag ska göra.

1 kommentar:

Elisabeth sa...

Ljuvliga bilder. Sån tur att du startade bloggen. Jag kommer följa dig framåt! Ha dé!