LEV I NUET MEN LÄR AV HISTORIEN

måndag 29 mars 2010

Trädgårdsdrömmar

Det myckna snöandet gjorde att mitt fotograferande avstannade. Jag började fundera på hur jag skulle bredda alternativt fördjupa mina relativt nyvunna kunskaper att använda digitalkamera som inköpts 2008. Bilderna fanns ju redan lagrade i datorn. Jo, en fotoblogg så klart.

Eftersom jag har trädgård runt villan och på landet har det mest blivit bilder på växter. Alltså, en trädgårdsblogg så klart.

Jag tittade hur andra gjort. Det är lärorikt och ger inspiration. När jag startade min egen blogg i januari har bloggen Trädgårdsdrömmar varit ett föredöme för mig. På min fråga hur man hinner med allt fick jag ovan, visa svar (klicka på bilden så blir den större om texten är svår att läsa). Gör ett besök på http://www.tradgardsdrommar.com/.

1 kommentar:

Trädgårdsdrömmar sa...

Vad Glad jag blev att du tyckte om svaret.
Jag får den frågan så ofta..så det kan finnas viss risk att frågeställaren inte tar svaret så bra alla gånger. Glad att du gjorde det!!!!
Det är ju en helt normal fråga, inte alls konstig...men ibland får jag frågor som... - När ska du sluta med trädgård???? Då kan man ju kontra med frågor som -När ska du sluta med Golf???
eller när ska du sluta motionera?????
Varför sluta med något som man tycker om eller mår bra av???? Det tycker jag är en verklig knasig fråga att ställa till någon.
Det känns hedrande att omnämnas som inspiratör för ditt bloggande!!!! Tack...nu ska jag läsa igenom din blogg från början.
Lycka till
Kram Carina