LEV I NUET MEN LÄR AV HISTORIEN

söndag 17 april 2011

Award


Jag har fått en Award av Suss på bloggen "sussokai". Man ska skriva åtta saker om sig själv och dessutom sända Awarden vidare.

1. Familjen är viktig. Juvelen i mitt liv fick jag när min dotter föddes. Hon har två buskillar, som jag ska på födelsedagskalas till idag. Min man har också en dotter. Hans två barnbarn är vuxna. Vi har inga gemensamma barn.
2. Fotografering på hobbynivå är ett av mina stora intressen. Mest blir det blommor och natur.
3. Trädgården är det ställe där jag tillbringar många timmar - det är ett härligt ställe.
4. Handarbete har alltid varit en avkoppling. Just nu virkar jag för hela slanten - vilket ni har sett på bloggen.
5. "Bilden" har alltid intresserat mig. Kanske tar jag upp oljemålning av naturminiatyrer någon gång.
6. Siffror är intressanta - jag gör ofta statistik av våra räkningar - totalt per år har vi ätit för en massa kronor och det blir per månad - och så vidare.
7. Rutiner är viktiga för ordning och reda - på ont och gott. Jag försöker samtidigt ifrågasätta, varför saker och ting måste vara på ett speciellt sätt. Det är ett sätt att utvecklas.
8. Och så något som få vet och som jag inte berättar - jag tycker det är roligt att spela dragspel. Blir inte så mycket spelande, eftersom min man inte gillar "det störande ljudet".
Att skicka en Award vidare blir svårt. Det är så många bloggare jag gillar - skulle utan vidare returnera en till Suss. Efter en del funderande så tänkte jag så här: alla ni som inte fått någon Award - varsågod här får ni en!

1 kommentar:

Suss o Kai sa...

Vad kul det är att få reda på lite mer om dej :) provade på dragspel när jag bodde hemma hos mina föräldra :) det är väldigt roligt att spela men det blev inget mer än att jag provade :) hoppas på att få se något du målat i olja :) Kram Suss