LEV I NUET MEN LÄR AV HISTORIEN

söndag 24 februari 2013

Inget vatten!!!!


-I morse, när jag skulle tvätta mig, kom inget vatten. Det är ju inget ovanligt med vattenläckor under den kalla årstiden men just nu är det obehagligt. När vi gick till affären höll man på att gräva upp gatan, där det såg ut att vara en läcka.

 -Lördag den 16/2 brann det i källaren på en flerfamiljsfastighet här i Ösmo - 24 lägenheter rökskadades och 60 personer fick evakueras. Personal från åtta brandstationer deltog i släckningsarbetet. Man tror att branden är anlagd. En man greps men släpptes efter förhör.

-Det följdes på fredagen 22/2 av ett larm om rökutveckling i simhallen. En stor kabel hade brunnit.

- Klart man är orolig. En bil från grannsamverkan kommer att patrullera i området den närmaste tiden. Och så är man ju själv väldigt uppmärksam. Och vattnet måste bara fungera!

2 kommentarer:

Charlotta sa...

Ja utan vatten i kranen känner man sig ganska ynklig. Men värre ändå med en pyroman i grannskapet, hoppas verkligen att de fått fatt i rätt person (även om han släpptes så bör det ju dämpa personen om han har ögonen på sig...)

Jah Hollis sa...

Vattenläcka är illa nog. Beror den på anlagd brand är det än värre. Det är bara att hoppas att det inte fortsätter med detta.
Roligt att du gillade mina hus från Malmö. Nu ligger nummer 13 inne också.
http://jahhollis.blogspot.se/2013/02/hundra-hus-2013-nr-13-malmo-roddklubbs.html