LEV I NUET MEN LÄR AV HISTORIEN

måndag 10 februari 2014

Grönkål och chokladpudding

I julas dekorerade jag julskinkan med grönkål samt åt även en hel del stuvad, eftersom det är gott och så är den full av vitaminer och järn. Några blad lade jag som dekor i utomhuskrukan. De är fortfarande så här gröna och friska.
Gott är även "Hilmas chokladpudding", som Hannele bjuder på idag. I eftermiddagens sista dagsljus lät jag mig väl smaka tillsammans med en kopp kaffe.

Länk:
Hanneles traditioner, chokladpudding
Nature Footstep, fånga ljuset 79

6 kommentarer:

cobie en bas van Es sa...

dat is smullen.

frejareddevil sa...

Mmm, chokladpudding, det är evigheter sen jag åt det!

Lmkazmierczak sa...

Nice idea for decorating with kale♪ Have a great week!

Prairie Jill sa...

Gorgeous photos! And that pudding looks really good!

lavendia sa...

Det var både nyttigt och mindre nyttigt på en gång. Och alltihop smakar bra.

♥ Hanneles bokparadis sa...

Enkelt och gott!