LEV I NUET MEN LÄR AV HISTORIEN

söndag 18 augusti 2013

Fototriss 226 - så här ser det utFototriss börjar sin första omgång efter sommarperioden med temat "så här ser det ut där jag är".

Jag startar med att kontrollera vädret, som ter sig väldigt hotfullt. Man har lovat regn- och åskskurar och nog ser det ut som att det löftet kommer att infrias.

Jag går i alla fall runt i trädgården, en planeringspromenad, för att se vad som behöver åtgärdas. Spindlarna har hängt ut sina nät i solen. Några hål här och där behöver lagas. Jag beundrar ådringen på några ogräsblad. Den här delen av trädgården består enbart av - ogräs. Jag har börjat rensa en liten plätt, dit jag flyttat sköldbräcka, en blomma som jag tidigare felaktigt kallat skuggbräcka. Nu håller jag tummarna att de klarar flytten.

10 kommentarer:

Lotta sa...

Vädret ser tyvärr lite hotfullt ut även hos oss, det börjar verkligen kännas att sommaren går mot sitt slut! Fint spindelnät du fångat!

Anna smyger in.. sa...

Jag tror den klarar sig..det är berikande att odla...och lite mörka moln är ju bara bra för trädgården..fin triss.

Pysselfarmor sa...

Det är skönt att gå runt i trädgården och njuta av det man åstadkommit och att planera det man vill åstadkomma ;-)

http://pysselfarmorsbilder.blogspot.se/2013/08/sa-har-ser-det-ut-dar-jag-ar-fototriss.html

Unknown sa...

Fin triss i det gröna !

Mina fotostunder sa...

Hösten gör sig påmind i din trädgård.
Vackra bilder!

Charlotta sa...

Spindelväv och ogräs, det kan också ge vackra naturupplevelser. :) Ha en riktigt fin söndag! Och hoppas molnen drar bort.

Jah Hollis sa...

Fina bilder du visar från platsen där du befann dig. Väldigt dramatisk himmel på den översta.

Violen sa...

Nu drar det iväg mot hösten och då är det rätt tid att gå runt och planera inför den kommande våren! Översta bilden med ovädersmolnen påminner om hur det ser ut hos mig nu i kväll!
Ha en skön söndagskväll!

Anonym sa...

Härlig triss =) Det gäller att planera och det är ju bra att vi har många mörka månader framför oss där man hinner krypa ihop i soffan och planera nästa års trädgård =)

Anonym sa...

VAckra bilder!