LEV I NUET MEN LÄR AV HISTORIEN

söndag 12 januari 2014

Hålla reda på tiden - helgbilden

Tjugonda Knut dansas julen ut - alltså den 13 januari - men jag tjuvstartade någon dag innan. Julprydnaderna är bortplockade men blomgrupperna är fortsatt vackra och njutbara.
Min man tar en insulinspruta varje kväll för sin diabetes. På senaste tiden har han blivit lite disträ, han kommer inte ihåg om han tagit sprutan eller ej. Jag har hittat en "tidmätare", som han nu har på sin spruta. På den ser man hur lång tid det gått sedan man tagit sin spruta. När man tar ut sprutan ur höljet nollställs tiden.
Vi har njutit av Nobel NightCap praliner, som jag köpte hos Chokladhuset. Den här kopparskimrande pralinen var en riktigt goding med smak av öl och apelsin, ett godis för vuxna. Den togs fram till festen 2007 då temat var svenskt 20-tal med inriktning mot fest, flärd, charlestondans och öldrycker. Temat är olika år från år.

Länk: Marits Blogg, helgtema

4 kommentarer:

cobie en bas van Es sa...

z,on timer is een uitkomst, zelf heb ik een pomp dus dan kan ik op de pomp zien of ik hem een impuls heb gegeven.

lavendia sa...

Det var en bra sak, som jag inte hört talas om. Såg Fråga doktorn igår o visst var det en som frågade just en fråga om hur man skulle komma ihåg om man tagit insulinet. visste inte doktorn om detta?

Mias Mix sa...

Smart grej! Vackert blomblad. Tycker det är skönt att få städa bort julen.

justnujusthar sa...

Den såg god ut! Själv har jag helt fastnat för caneléer, som är sååå goda.
Vad kul med olika teman! Charleston är ju jättekul att dansa, men rätt svårt tycker jag, och jobbigt ;)