LEV I NUET MEN LÄR AV HISTORIEN

onsdag 12 augusti 2015

Jag har upptäckt någotDet verkar som jag har en förkärlek för blommor, som sitter i klasar. Jag insåg en dag att det mesta i min trädgård blommar på det sättet, från vår till höst, träd, buskar, blommor.

Andra blommor verkar vara sidosteppade på något sätt. Det ser nästan ut som ett medvetet val. Det kan vara ett undermedvetet val.


Den röda och vita kärleksörten blommor nu medan den skära dröjer. Även här sitter blommorna i klasar. De små blommorna är så vackra, när man studerar dem nära.

Man måste stanna upp lite mer än man gör, titta sig omkring, ta sig en funderare, vad är det man ser?

Länk:
Onsdagstema - sidosteppad
Nature Footstep - DAM160

5 kommentarer:

lavendia sa...

Det verkar nästan så. Jag har inte funderat i de banorna förut. Men om jag gissar, skulle jag tro eller vilja, att mina val är klockformer. Jag ska faktiskt gå ut och kolla. / Britt

Annemor sa...

Nå må jeg jammen gå ut for å se hva jeg foretrekker.
Flotte bilder.
Mormor

http://www.starbear.no/mormor/2015/08/12/sarkofag-dam

Anneli - A'la Foto sa...

Men klasblommor är jättevackra, dock svårare att få snyggt på bild tycker jag! Men dina bilder är jättefina och den första tycker jag är superläcker i färgen!

Lmkazmierczak sa...

Lovely specimens...I like single flowers I can cut and display in a bud vase...but I do have clusters that I occasionally choose for a large pitcher♪ http://lauriekazmierczak.com/manipulations/

A sa...

Fina klasblommor :) Vet du namnet på blomman i den andra bilden uppifrån?