LEV I NUET MEN LÄR AV HISTORIEN

onsdag 27 januari 2016

Butiker omkring Ösmo

Jag glömde lämna fram mina bonuscheckar, när jag betalade varor idag på ICA Ösmo. Det kom jag på när jag packade varorna. Jag tog kvittot och checkarna och bad om rättelse i kassan. "Nej, det går inte, du måste handla först", sade hon. Jag höll upp kvittot och sade att jag precis hade gjort det. Nej, det gick inte att få rättelse. Ilsken som ett bi och blek i ansiktet tog jag checkarna och gick.

Men man ska vara om sig och kring sig. Det finns ju andra butiker omkring Ösmo. Nästa gång jag handlar blir på ICA, Nynäshamn, på en tisdag. Denna dag får jag som pensionär 5% tisdagsrabatt och affären har lägst priser av butikerna i kommunen i den prisjäm-förelse PRO gjort.

Länk:
Onsdagstema 302 - omkring
Nature Footstep - DAM

7 kommentarer:

Nettan Jansson sa...

Ibland blir man så arg och mållös, men det är ok så länge man inte är rådlös. Bra alternativ du har hittat med 5% rabatt!! Värt att testa, tills känslorna lugnat sig. / Styrkekram

Yogi♪♪♪ sa...

Good for you sticking up foryourself.

Meta sa...

Ja det är best att se sig omkring när man ska handla lätt att få betala för mycket är det.
Ha det gott
kram meta

Marit Johansson sa...

Åh det där känner jag igen, det är så irriterande!!

Anki sa...

Fruktansvärt irriterande! Lyckligtvis är min ICA helt motsats till den i Ösmo - aldrig några problem... alltid ett fantastiskt kundbemötande. Jag är ju inte "riktig" pensionär förrän om några månader, men här finns också tisdagsrabatt... väldigt bra tycker jag, som kommer att utnyttja den möjligheten så fort jag kan :)

lavendia sa...

Visst ska man vara om sig och kring sig. Speciellt retligt då du faktiskt hade dom med dig. Bättre tur nästa gång. / Britt

Snäckskalsdalen. sa...

Det hade dom visst kunna fixat till om lusten hade funnits. Det gör vår affär jämt! Dåligt. Då hade inte heller jag gått dit mer. Sånt småsnålt och besvärligt gör mig alltid nästan arg. Bra, ta Nynäshamn nästa gång, det låter som en mycket bättre affär!
Agneta kram