LEV I NUET MEN LÄR AV HISTORIEN

söndag 15 februari 2015

Helgen på landet

Vi var på landet igår och kontrollerade att allt var i sin ordning. Någon rundvandring på tomten blev det inte. Snön var ganska djup och det var besvärligt att pulsa. Istappar hängde farligt långt ut från hustaket, så där under ville vi heller inte gå.
Solen har varit på bra humör och snön på entrétaket är nästan helt borta. Även där gällde det att hålla sig undan. Det blev istället lite städning i köket och en kopp kaffe på det.
El-bolaget har sågat ned grenar på de träd på tomten, som de bedömer vara en fara för el-ledningen. Torra grenar ligger kvar på marken - de vår vi ta reda på själv. En kissekatt kunde jag ändå få en bild på.

Länk:
Helgbilden
I heart macro 91 

7 kommentarer:

cissi sa...

På mittenbilden är det verkligen vår i luften! :) Snart är den här på riktigt!

anemonen sa...

Ja stora delar av vårt avlånga land har fortfarande snö. Här i söder är det i princip snöfritt och på sina ställen har vårblommorna börjat spira. Viktigt att titta till sina sommarhus.

Helén sa...

Takdropp är verkligeb vår, ser ut som det blir lite sån't under vecka som kommer.

Caroline sa...

Härliga bilder som ger en hopp om våren :)

Husbilen-Ellen sa...

Härliga bilder med istappar, droppar! Våren kommer där runt hörnet!! Elisabeth

Laura sa...

I love your little icicles… the sun is finally shining here today, but it is too windy and cold to go out, the snow is very deep. Thanks as always for sharing the love up-close with I Heart Macro:-)

♥ Hannele på Hisingen sa...

(jag har aldrig riktigt förstått vaffö man ska ha två hus)