LEV I NUET MEN LÄR AV HISTORIEN

måndag 6 oktober 2014

Tillåtet misslyckas ibland

Någon bild för veckans tema Färg och Svartvitt - i handen - lyckades jag inte få till. När jag tittat bland mina bilder, tyckte jag att det stora gröna vinbärslövet har fångat det lilla orangea bukettapelbladet som i en hand.

Men färgerna blev inte precis som jag tänkt. Man tittar på några blad och tycker det ser vackert ut men bilden blev plastlik.
Och inte hjälpte det att göra den till svartvit. Skärpan på det lilla lövet räcker inte riktigt till för att det ska bli bra. Men följ länken nedan, där finns de lyckade bilderna.

Länk: Söndagstema i Färg & Svartvitt 2

5 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Men det var vackert plastlikt! Ibland tror man att man har den perfekta bilden och så kommer man in och ser den i datorn och så tänker man, vad var det, var var det fina....och så grått och tråkigt det ser ut.....kameran ser mer än ögat. Jag tycker dina bilder var läckra!
Agneta kram

Rost och rädisor sa...

Javisst är det lilla bladet fångat i en hand. Vackert.
Kramen
Anette

Vi i Kasperian sa...

Jag tittade en stund på din bild, kopierade den och vände den upp och ner i min dator. Då blev stora lövet liksom ännu mer som en hand, tyckte jag. :)
Färgerna kan man nog fixa lite om man skulle vilja, men jag tycker faktiskt att bilden är fin! I synnerhet upp och ner. :D
Berit E

♥ Hannele på Hisingen sa...

Låt bli blixt, blött är svårt, som fota mat.

Elisabeth Åsberg sa...

Fin tolkning! Du lyckades perfekt! Den svartvita bilden blev lite mer spännande som plastlik :)