LEV I NUET MEN LÄR AV HISTORIEN

tisdag 7 juli 2015

Rödbladig smällspirea



Det har varit en härligt solig dag men ack så blåsig. Jag var en sväng hem till min dotter. De har så underbara aktivitets- och vilplatser i sin trädgård.

Jag gillar de här solstolarna, som står framför en grupp rödbladig respektive gulbladig smällspirea. De har mer eller mindre blommat över. Några blomklasar har dock nyss slagit ut - vitt mot de mörkröda bladen är mycket vackert. Det blir en bra sysselsättning att sitta och vila där.

Länk:
Nature Footstep - trees-n-bushes 15
Tisdagstema - sysselsättning

9 kommentarer:

Andrea @ From The Sol sa...

It all looks very inviting, Elisa ... and the Spirea are still beautiful. Mine have finished blooming and just stand as a little green bush. I will sit with you in the wonderful chairs and enjoy every minute of it ... wishful thinking :)

Andrea @ FRom The Sol

Lmkazmierczak sa...

Inviting with the two chairs....http://lauriekazmierczak.com/spikey-sentinel/

Paula i pörtet sa...

Att lata sig är en utmärkt sysselsättning, speciellt på sommaren. Häftig spirea, har jag inte sett förut. Stolarna dock, ojoj, en gammal tant sätter sig numera ogärna i en djup stol som är ett elände att ta sig upp ur!
Ha en fin sommarvecka

Hannele på Hisingen sa...

Snyggt, nästan svart.

Hannele på Hisingen sa...

Snyggt, nästan svart.

Hannele på Hisingen sa...

Vilka vackra stolar!

eileeninmd sa...

Beautiful cluster of blooms. The chairs are a lovely spot. Enjoy your day!

anemonen sa...

Den var mycket vacker och frodig.

cat sa...

Ser väldigt lugnt och skönt ut att sitta vid de buskarna :-) Vi har haft störtregn av och till, så inget utesittande för mig idag.