LEV I NUET MEN LÄR AV HISTORIEN

tisdag 7 juli 2015

Rödbladig smällspireaDet har varit en härligt solig dag men ack så blåsig. Jag var en sväng hem till min dotter. De har så underbara aktivitets- och vilplatser i sin trädgård.

Jag gillar de här solstolarna, som står framför en grupp rödbladig respektive gulbladig smällspirea. De har mer eller mindre blommat över. Några blomklasar har dock nyss slagit ut - vitt mot de mörkröda bladen är mycket vackert. Det blir en bra sysselsättning att sitta och vila där.

Länk:
Nature Footstep - trees-n-bushes 15
Tisdagstema - sysselsättning

9 kommentarer:

Andrea Priebe sa...

It all looks very inviting, Elisa ... and the Spirea are still beautiful. Mine have finished blooming and just stand as a little green bush. I will sit with you in the wonderful chairs and enjoy every minute of it ... wishful thinking :)

Andrea @ FRom The Sol

Lmkazmierczak sa...

Inviting with the two chairs....http://lauriekazmierczak.com/spikey-sentinel/

Paula i pörtet sa...

Att lata sig är en utmärkt sysselsättning, speciellt på sommaren. Häftig spirea, har jag inte sett förut. Stolarna dock, ojoj, en gammal tant sätter sig numera ogärna i en djup stol som är ett elände att ta sig upp ur!
Ha en fin sommarvecka

♥ Hannele på Hisingen sa...

Snyggt, nästan svart.

♥ Hannele på Hisingen sa...

Snyggt, nästan svart.

♥ Hannele på Hisingen sa...

Vilka vackra stolar!

eileeninmd sa...

Beautiful cluster of blooms. The chairs are a lovely spot. Enjoy your day!

anemonen sa...

Den var mycket vacker och frodig.

cat sa...

Ser väldigt lugnt och skönt ut att sitta vid de buskarna :-) Vi har haft störtregn av och till, så inget utesittande för mig idag.