LEV I NUET MEN LÄR AV HISTORIEN

onsdag 21 oktober 2015

Klättrande piga
Jag har verkligen saknat nyckelpigorna i år. Det här är en bild från tidigare år, som jag lekt litet med. Det är samma bild, som jag beskurit och vänt åt olika håll, så att nyckelpigan klättrar och klättrar utan att tappa taget.

Länk: Nature Footstep - DAM 170

8 kommentarer:

Anonym sa...

i like your KÄFER!
Herzlich Pippa

cat sa...

Fin nyckelpigelek, verkligen synd att de verkar vara på utdöende.

Bas sa...

zo wordt hij ook niet moe.

Gemma Wiseman sa...

Such a cute little ladybird. Love the different perspectives.

lavendia sa...

Det stämmer, jag har inte heller sett så många. / Britt

Pettas sa...

Ja, när du säger det, så har jag inte heller sett många nyckelpigor i år. Vissa år brukar det finnas hur mycket som helst. Men jag gissar att våren och försommaren var för kall.

Carita och Bertel sa...

Ja , jag saknar dom också, dom skulle gärna få komma och göra lite nytta bland lössen. Ha det fint. Carita

Mia sa...

Jag har precis starta en egen blogg för några dagar sen och jag vill ha lite inspiration, och lite bloggar att läsa! så länka era bloggar och kommentera! och läs gärna min blogg och kommentera också! jag uppskattar det! tack i förväg! E-mail: mia2@home.se .. JAG ÄR INTE DUM I HUVUDET! JAG HAR ASPERGERS SYNDROW, AUTISM, UTVECKLINGSTÖRNING! Döm mig inte efter alla rykte du hör! Lär känna mig i stället och bilda en egen uppfattning om mig i stället för att lyssna för att lyssna på skit som inte stämmer ett jävla dugg! Varför väljer folk att vara elaka? För det är vad dem är, kunskap finns men de sk "friska" vänder hellre bort huvudet och sedan har mage att snacka bakom ryggen. Är det inte dags at talla tar sitt ansvar och sluta döma? .. Jag bloggar för att jag vill öka kunskapen och förståelsen om Psykisk Ohälsa i samhället. Om du bloggar helt eller delvis om Psykisk Ohälsa, följ mig så följer jag tillbaks! Jag har: Autismspektrumtillstånd, Autism, ADHD, kronisk depression. För samarbete kontakta mig på. / mia2@home.se Jag och vill skriva lite om mina tankar i den stora världen och och leva ett annorlunda liv och vara annorlunda! Hoppas på många läsare som vill följs och följa mig i både vått och torrt! Hoppas att ni dela och sprida min blogg vidare m.m. I både glädje och sorg, jag är en lipsill för det minsta lilla egentligen så får vi ser hur det går att blogga här. /mia2@home.se